BMV Merkelbeek Gemeente Onderbanken

De BMV Merkelbeek nadert haar voltooiing. De bouwwerkzaamheden alsmede de nieuwe installaties zijn gerealiseerd. Het interieur is geplaatst en de nieuwe meubels geleverd. de laatste puntjes op de i zetten en dan is het klaar. Het geheel ziet er fantastisch uit en is een geweldige aanwinst voor Merkelbeek. Tijdens en na de bouwvakvakantie nog de infrawerkzaamheden aan het plein en de installatie van het kunstwerk realiseren en de BMW Merkelbeek kan op 15 oktober officieel worden geopend.

entresol met zicht op nieuwe bar heringerichte bestaande caferuimte nieuwe horecaruimte met entresol en in aanleg zijnde buitenplein en terras opname vanaf entresolvloer

                    

Het plan om te komen tot een BMV in Merkelbeek is gestart in 2010. Intensief overleg met gemeente Onderbanken en alle gebruikers heeft geleid tot het huidige plan.

Nadat alle goedkeuringsprocedures zijn doorlopen en de aanbestedingen zijn afgerond zijn we in het voorjaar van 2015 met de uitvoering begonnen. Gedurende de vakantieperiode’s is hard doorgewerkt zodat de 1e deelfasen in september weer voor de gebruikers ter beschikking konden worden gesteld.

DSC_6114 DSC_6111 DSC_6118

Thans zijn we druk doende met de nieuwe horecaruimte welke achter het bestaande complex wordt gebouwd. Hier zullen alle gebruikers zich straks in een gezellige sfeer kunnen ontmoeten.

DSC_5138 DSC_5152 DSC_5634 DSC_5778 DSC_5812 DSC_6096 DSC_6100

op 16 december heeft wethouder R. Evers van Onderbanken samen met de kinderen van Basisschool Sint Jozef de “Mei” op het project gezet. Passend in dit jaargetijde werd deze Mei uitgevoerd als een kerstboom welke door de kinderen werd ontstoken.

Onderstaand treft U de Drone beelden aan van het project. (Met dank aan Upendi Film and Photography

klik hier voor de Drone Beelden van de BMV Merkelbeek.